Кой?

Не съм сигурен, че трябва да има такава страница. Защо е това идиотско “Кой?”?
Щото съм на 3 бири и Pearl Jam ми свири :). Харесвам още една каруца готини банди и различни музикални стилове. Харесвам технологиите, електронните цигари и вейпването като идеология. Харесвам красиви неща, включително и жени. Всъщност повече от красивите жени харесвам интересните жени.
Обичам да чета, да мъцкам бира и уиски. Понякога едно след друго, ама не заедно.
Интересувам се и от програмиране, фотография, Web-дизайн, хладилна техника. Обичам да бягам. Сутрин. С кучето. Тихо е, тъмно и почти няма хора по улиците. Тичам с мпз-то в ушите. Тичането е като религия. Помага ти да се надвиеш, да си победител над сънливото си тяло. Хубаво да победиш поне едно нещо на ден. Но иска вяра, за това е като религия. Иначе съм религиозен и имам страх от бай Бог. Помага ми, да се ориентирам кое е добро и кое лошо в тоя безбожен свят.
Обичам филми, особено фантастика и ужаси. Имам много любими филми и ако още не съм създал тема слюбимите ми филми, значи скоро може да се появи.
… и т.н.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

2 thoughts on “Кой?

  1. Здравей,

    имам въпрос към тебе относно една програма, която изтеглих от твоя блог (simple tv player). Баща ми пътува постоянно и е забелязал, че има ли скайп (обикновенно с предплатена карта на френския оператор СФР които са само за скайп), може да гледа БТВ, но не може да гледа другите телевизии. Въпроса ми е свързан с това как може да гледа и другите телевизии и може ли да се добавят още канали? Проблема му изчезва когато успее да се закачи към рутер или към клетка на мобилен оператор към който има карта. Мога ли да те помоля накратко да ми обясниш, какво се очаква от мене да прочета, така че да успея да наглася програмата така, че когато не работи, да може да гледа и бтв и нова и т.н. ?

    Благодаря ти предварително!

  2. Поздрави,
    Ако може да кажеш няколко приказки за dreambox. Някакви бг плъгини за тях. Нещо не можах да го подкарам на новото Коди 18!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*