Нед

Не съм сигурен, че трябва да има такава страница, но все пак ще драсна нещо.
Харесвам музиката, технологиите, фотографията, програмирането. Обичам да чета и да гледам филми. Любимите ми жанрове са пост-апокалипсис, пост-пандемии, фантастика, киберпънк.
Обичам да си правя сам мебелите и като цяло се кефя на DIY и домашните ремонти. Харесвам електронните цигари и вейпването като идеология, но съм почитател на MTL-вейпинга.
Преди харесвах уиски, след което минах през водката. Сега съм фен на розето и бялото вино. И винаги съм харесвал биричка, но не и българска.
Намирам нещо очарователно в думата любител – има нещо хакерско в нея. В думата “любител” има любов. Аз съм любител програмист. Открих програмирането на 26 и от тогава го смятам за магия.
Обичам да се занимавам с хладилници и въобще хладилна техника. Целия ми живот по един или друг начин е бил свързан с хладилниците – летните ваканции, като ученик, след това техникум, специалност “Хладилна техника”, след това висшето “Топлотехника” и после работата ми като инженер.
Обичам да бягам. Сутрин. С кучето. Тихо е, тъмно и почти няма хора по улиците. Тичам с мпз-то в ушите. Тичането е като религия. Помага ти да се надвиеш, да си победител над сънливото си тяло. Хубаво да победиш поне едно нещо на ден. Но иска вяра, за това е като религия. Иначе съм религиозен и имам страх от бай Бог. Помага ми, да се ориентирам кое е добро и кое лошо в тоя безбожен свят.
… и т.н.

Share and Enjoy !

Shares

2 thoughts on “Нед

  1. Здравей,

    имам въпрос към тебе относно една програма, която изтеглих от твоя блог (simple tv player). Баща ми пътува постоянно и е забелязал, че има ли скайп (обикновенно с предплатена карта на френския оператор СФР които са само за скайп), може да гледа БТВ, но не може да гледа другите телевизии. Въпроса ми е свързан с това как може да гледа и другите телевизии и може ли да се добавят още канали? Проблема му изчезва когато успее да се закачи към рутер или към клетка на мобилен оператор към който има карта. Мога ли да те помоля накратко да ми обясниш, какво се очаква от мене да прочета, така че да успея да наглася програмата така, че когато не работи, да може да гледа и бтв и нова и т.н. ?

    Благодаря ти предварително!

  2. Поздрави,
    Ако може да кажеш няколко приказки за dreambox. Някакви бг плъгини за тях. Нещо не можах да го подкарам на новото Коди 18!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*