Банско 2017, хотел Регнум

Това лято през август посетихме Банско. И почивката ни съвпадна с Банско Джаз Фест. Банско + джаз = идеална комбинация! А за доброто ни настроение допълнително се погрижиха домакините от хотел Регнум – един наистина чудесен хотел с доста удобства, като най-голямото е прекрасния аква-парк. Храната в хотела също е добра. Но най-ми хареса обслужването. СПА-то също е на високо ниво, като резервацията влизат доста от процедурите. Има и закрит басейн, не голям, но достатъчен за да се поплацика човек в облачните дни.
В района има доста интересни места за посещение, като Бъндеришка поляна и Байкушевата мура, които са близо едно до друго и могат да се отметнат за един ден – разходката наистина си заслужава. Джаз групите бяха страхотни. Хилда Казасян изнесе много добро шоу едната вечер. Центъра на Банско през вечерите беше доста пренаселен. Ние понякога хапвахме в Канчето, защото е близо до сцената, а храната е евтина, но за сметка на това добра. Бих им отправил лека критика по отношение на свинските ребърца на керемида – бяха с една идея по-солени от моя вкус, но като цяло това са дреболии.
Банско е чудесна дестинация за лятото. Според мен някъде около 5-7 дни, според мераците за туризъм, е идеалното време за престой. Определено препоръчвам за настаняване хотел Регнум – чудесни цени за пакетни програми, както и отлични условия. Само като добавка, направих резервацията директно през сайта на хотела, защото останалите оферти през https://nastani.bg и https://www.booking.com бяха по-скъпи и без достатъчно екстри. Все пак си струва човек да прегледа всички опции, преди да направи рецервация.
Малко снимки:

Share and Enjoy !

Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*