Гледане на онлайн филми с български субтитри – Kodi + 1Channel

1Channel install and add subtitles

Видео урока е ъпдейтнат до последната стабилна версия на Kodi Krypton 17.4!

От както TV Box устройствата станаха толкова популярни и се нароиха различни марки и модели SMART телевизори, става бум и на методите за прихващане на онлайн стрийминг видео от сайтове за филми. В този туториал ще се поитам да да покажа, как да си настроите Kodi, за да можете да гледате най-новите филми с български субтитри. Ще покажа и как точно се закачат добавките за субтитри за сайтовете:
https://subsunacs.net/
https://subs.sab.bz/
https://opensubtitles.org/
Ако все още нямате инсталиран Kodi, поправете тази фатална грешка. В друг мой туториал може да се види инсталацията на Kodi и закачането на добавка за БГ Телевизии.

В този урок ще използвам добавката PrimeWire / 1Channel, която позволява свързване към Custom Domain-и с филми.
Метода е валиден за всички устройства, позволяващи инсталиране на Kodi – TV Box, Android таблети и телефони, SMART телевизори, Windows PC и т.н..
Най-голяма трудност е да се намерят отключени Custom Domains. Повечето къстъм домейни напоследък искат пейтване с IP-то на устройството, през което ще гледате. Елементарно е, но е досадно, а и понякога рисково. Това се вижда във видеото по-долу, където антивирусната ми изпищя, защото сайта за сдвояване беше допуснал потенциално опасни реклами, като pop-up.

Във видеото изтеглям добавката repository.exodus-4.0.0.zip от сайта https://kodi-addons.club. Но за да се инсталират добавки от външни източници е необходими да се позволи на система да инсталира такива добавки: Settings -> System settings -> Add-ons -> Unknown sources. Слага се на on.
Kodi Krypton - unknown sources

Ето кратко видео, което показва стъпките за инсталиране и стартиране на 1Channel:

PS: PrimeWire / 1Channel не е единствената алтернатива за гледане на онлайн филми. Лично мен напоследък повече ме кефи Project Free Tv. Как се инсталира, можете да се види тук.

Share and Enjoy !

Shares

10 thoughts on “Гледане на онлайн филми с български субтитри – Kodi + 1Channel

 1. Ако мога да добавя:
  1.Българско хранилище за добавки: http://kodi1.github.io/
  2.От там се инсталира добавка за сайта http://subsunacs.net/
  2.1 По желание добавката за OpenSubtitles.org
  3.Остава само да се инсталира добавката AutoSubs: http://kodi.wiki/view/Add-on:AutoSubs
  Така ще можем да гледаме всякакви филми, стриймове и банани с български субтитри.

   • След като сте инсталирали http://fusion.tvaddons.ag в international папката трябва да има Bulgarian.add–ons. От там може да активирате българските добавки. А после от Install from Repos да изберете доставчика на субтитрите или дори да позлвате Search фунционалността в Add-ons

 2. Малко фийдбек – точно с 1Channel добавката AutoSubs прави проблем, който се изразява в това, че намира автоматично наличните субтитри, предлага ги в списък, НО след избор на желаните, не ги записва и дава грешка. Рапортувал съм проблема към kodi.tv team-а, като временно решение вариантите са два: или сваляме ръчно някъде на четимо от Коди място субтитрите, или изключваме AutoSubs и зареждаме пак през subtitles адоните (opensubtitles.org или subsuncas ползвам аз) но ръчно с няколко клика.

 3. Здравей,до сега не съм намирал по-полезна инф. За коди.благодарности.
  Интетесува ме мога ли да гледам диема спорт чрез коди?

  • Можеш, с добавката Fusion от гореспоменатото БГ хранилище и редовен потребител на Fusion услугата в BCC. В зависимост от основния абонамент, можеш да гледаш от 120 до 256 (в момента) канали.
   А ако не си абонат на BCC, то може да помилиш роднина, колега, комшия, да направиш регистрация с номера на неговата цифрова карта. Остава да плащаш и едни 5лв на месец 🙂

   • Здравейте,имате ли представа защо,като заредя субтитрите и ме изхвърля от коди? Аз ползвам xbmc media player! Ако не заредя субтитрите ми върви филма,но като ги заредя и направо ме изхвърля и това започна да го прави от два дни! Гледам от Phoenix,от известно време другите добавки не отговарят или са празни(без филми)! Направих настройките на 1Channel,както е показано на клипа,но пак не тръгва! От какво може да е това?

 4. Здравейте,
  Има ли вариант с Коди и някоя добавка да се гледа HBO с български субтитри.

 5. Здравейте, много полезна информация! Имам обаче въпрос като дам да търси субтитри от opensubtitles и ми излиза съобщение, че не са въведени потребителско име и парола. Някой може ли да помогне със съвет? Абсолютно начинаеща съм. И още един въпрос. Как може да се гледат торенти от замунда например?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*