Nimbus атомайзер и Private V2 механичен мод – ревю

Взех си да тествам малко от китайските бюджетни джаджи за е-цигарено изпаряване. Чиста механика, без грам електроника, та дори и без една жица. Дори батериите с които изпарявам, някакви Sanyo 2800Mah, са без защита, за да мога да подкарвам намотки с ниски съпротивления. Та бих искал да споделя виждането за подобна техника.
Взех ги от FastTech – Private V2 Mod, Nimbus 2.

Мода Private V2 се прецака на 2-я ден. Всъщност самия мод си е ок, обаче главата му е алуминиева и вече не мога да завия нормално дрипера. Хрумнаха ми разни типс анд трикс, колкото да мога да си го ползвам, но като цяло съм разочарован. Повече никакъв алуминий!!! Към момента го ползвам, като изрязах тънка лентичка от капачка на кисело мляко, която навивам предварително около вътрешната резба на главата на мода. Работи, но гледам да не свалям Nimbusa от него.
За Nimbusa спретнах dual coil намотка от Nichrome 0.22mm, а фабричните намотки заминаха директно в коша. Съпротивлението на едната на мотка е 1.6Ohm, което означава, че двете паралелно дават около 0.8Ohm. Пуши та се къса! Като цяло първият ми опит с дрипери (атомайзери с периодично ръчно накапване с никотинено сокче) го оценявам като успешен! Въпреки неудачите с мода.
Техниката изглежда така:

Private V2 + Nimbus

Private V2 + Nimbus

Private V2 + Nimbus

Така изглежда мода Private V2 с картомайзер Dream BT804 SS V2 – къса версия:
eyk0fJ

А това са съставните части на Private V2:
CjV1rd

Мода е малко по-дълъг от необходимото и не работи с единична батерия 18350, за това, а и заради алуминиевата глава е на цена от $12. Хитра и простичка конструкция, но не го препоръчвам! Ако някой иска да си купи готин механичен мод, нека приготви поне двойно на тия парички и да си вземе нещо стоманено (SS).
Примерно китайския клонинг на Nemesis, който е на невероятната цена от $29:
Nemesis

Share and Enjoy !

Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*