Проект Дъга – Над Дъгата 2012

Като дете обожавах комикс-списанието Дъга. С дни съм се наслаждавал на илюстрациите и историите. Трескаво проверявах в книжарницата, дали е излязъл новият брой.
Преди няколко дни от профила на илюстратора Пенко Гелев във Facebook разбрах, че мога да си поръчам новия брой на Проект Дъга – Над Дъгата 2. Ей тоя подарък за Нова Година чаках. Всъщност идеята е да го подаря на дъщеря ми за именния и ден, но и аз ще го разглеждам с огромен интерес. Поръчах си го следвайки инструкциите от тук и дойде за около 4-5 дни. Разкошно списание! Качеството е на невероятно ниво и като съдържание, и като изработка. Имаше и бонус – календар Над Дъгата 2 за 2017-та. Респект за целия екип, стоящ зад проекта!

И тъй като вече си имам новия брой, остана да се сдобия със стария – Проект Дъга – Над Дъгата от 2012-та година. Оказа се, че намирането на хартиеното издание е кауза пердута. Но пък разбрах, че авторите са решили да пуснат електронно копие напълно безплатно. Лично аз изпитах леко разочарование от избора на сайтове от които може да се изтегли броя – цък и цък.
Позволих си да кача Дъгата и на Google Drive: Nad_Dygata_2012-HQ.pdf

А илюстрациите наистина си заслужават!
Проект Дъга - Над дъгата

Проект Дъга - Над дъгата

Проект Дъга - Над дъгата

За сега няма да качвам примерни изображения от новия брой – Над Дъгата 2, за да не ги види дъщеря ми. Ще си запазя насладата от изненадата.

Share and Enjoy !

Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*