Kayfun Lite + Kayfun Nano Kit – в търсене на нирваната

Днес ми остана да си поиграя с няколко кита за електронни цигари, които си купих наскоро. Близо от половин година изпарявам с Kayfun v3.1 ES. Много ми харесват възможностите, които ми дава изпарителя, като настройки. Да не говорим, че парата е студена точно толкова, колкото я обичам. Само един кусур има – прекалено е голям. За това си поръчах по-малкия събрат Kayfun Lite и Kayfun Nano Body Kit (това са три адаптера, които намалят височината на почти всички Kayfun-и).
Бях си поръчал и Ni-Cr (нихром реотан) 0.32mm – идеалния размер за механични модове. Взех го Gigadrinks. Набримчих 6 намотки и започнах да си кадя. Е, голям кеф!
Получи се това симпатично нещо:
Kayfun Lite and Nano Kit
Прилагам картинки, които показват, колко е голям оригиналния Kayfun 3.1 ES:
Kayfun 3.1 ES vs Kayfun Lite + Nano Kit
Kayfun 3.1 ES vs Kayfun Lite + Nano Kit
Естествено, както всички хубави неща, не случват от първият път. Наложи са да вкарам малка модификация, защото при завиване на комина на Nano-то устройството даваше на късо. Просто комина е с много дълга резба и опираше в намотката. А аз намотката обичам да я пускам поне 1.5-2 mm над отвора за влизане на въздух в камерата. За целта взех О-пръстенчето от мундщука на оригиналния Kayfun и го сложих на комина на Nano-то. Говоря за това:
O-ring Kayfun Nano Kit
Междувременно си намерих много симпатичен малък керамичен черен мундщук.
Ceramic Shorty 510 Drip Tip
Просто заспа!
Сега се сещам, че имам и адаптер за Chi You мода, който съм ползвал, който ми позволява да ползвам батерии 18500. Следващата стъпка ще е да се сдобия с такива батерии.

Всичко, което съм използвал:
SvoeMesto Kayfun v3.1 ES Styled
Kayfun Lite Styled Rebuildable Atomizer
Kayfun Nano Body Kit
Ceramic Shorty 510 Drip Tip
Chi You Style Mechanical Mod

Share and Enjoy !

Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*